Help ook een kind in Azië aan betere toekomst kansen!

Help mee

PURE! Foundation werkt sinds 2007 met betrouwbare, kleinschalige en duurzame partnerprojecten. Help ons om deze projecten in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal en Indonesië te ondersteunen. Dat kan op verschillende manieren.

Blijf op de hoogte van de PURE! Foundation via de Foundation nieuwsbrief. Regelmatig sturen we je dan een update met daarin de voortgang van de projecten die wij ondersteunen en laten we zien hoe het met de projecten in Azië gaat. Ook houden we je via de nieuwsbrief op de hoogte van de activiteiten die wij organiseren om geld in te zamelen voor de projecten.

Word vriend van PURE! Foundation

Je kunt PURE! Foundation jaarlijks of maandelijks met een vast bedrag steunen. Als Vriend van PURE! ontvang je van ons een nieuwsbrief en krijg je leuke kortingen bij aangesloten organisaties. Aanmelden kan door het Vrienden van PURE! formulier te downloaden en ingevuld op te sturen naar foundation@purevolunteer.nl.

Doneer

Direct doneren kan ook! Je kunt je bijdrage overmaken op ons rekeningnummer NL25 ABNA 0611724111 t.a.v. Stichting PURE! for Kids. Elke bijdrage is van harte welkom en maakt een verschil! Natuurlijk nodigen we je van harte uit om ook deel te nemen aan één van onze lopende acties. Like ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes. En als je tips zoekt om extra donaties op te halen, bijvoorbeeld voordat je zelf vrijwilligerswerk gaat doen op één van de projecten, neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Bewustzijn creëren

Naast het ophalen van donaties voor onze partnerprojecten zet PURE! Foundation zich in om bewustzijn over verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk in Nederland en bij de projecten te stimuleren. Wil jij op je school, vereniging of bedrijf meer weten over verantwoord vrijwilligerswerk en de mogelijkheden tot samenwerking met PURE! Foundation? Neem contact met ons op! Wij komen graag langs en verzorgen een gastles of een presentatie.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!