Dineren voor het goede doel op 30 mei

Maandag 30 mei organiseren wij een speciale editie van PURE! Kitchen. Kom jij ook?
De opbrengst van deze avond gaat naar de PURE! Foundation en in het speciaal naar het Bakery Project in Sri Lanka. Tijdens deze gezellige avond in Aziatische sferen gaan we genieten van een heerlijk drie-gangen diner, dat wordt bereid door studenten van de koksopleiding van de opleiding Gastvrijheid & Toerisme van het Noorderpoort.

Bakery Project Sri Lanka
De Bakery School is een initiatief van onze partnerorganisatie in Sri Lanka. Sinds 2010 ondersteunen zij een lokaal opvanghuis van de overheid voor misbruikte meisjes. Verstoting door de eigen familie speelt een grote rol bij de plaatsing in het opvanghuis.

In 2011 ontstond het initiatief om de meisjes die bijna 18 jaar zijn te ondersteunen met een gerichte vakopleiding, een opleiding tot (banket)bakker. Wanneer de leeftijd van 18 jaar is bereikt, moeten de meisjes de opvang verlaten en worden ze letterlijk aan hun lot overgelaten. Velen van hen kunnen en durven niet terug naar huis. Een vakopleiding biedt kansen voor een betere en onafhankelijke toekomst.
Een vaste inkomstenbron is belangrijk om het project continuïteit te geven en te werken naar zelfredzaamheid. Het uiteindelijke doel is daarom een eigen locatie met trainingskeuken en een koffie/lunch café voor (buitenlandse) bezoekers, dat geheel wordt gerund door meisjes van het opvanghuis in Galle.

Met jouw komst ondersteun je de komst van een eigen café!

Aanmelden
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol = vol.
Aanmelden: roossanne@purevolunteer.nl of via 06-2683304

Screen Shot 2016-04-19 at 10.13.44


Kom stage lopen bij Go Pure in 2019

Per september 2019 is Go Pure op zoek naar een marketing/media/communicatie stagiaire om het team te...

Nepal – nieuwe PURE! bestemming

Trots zijn we op onze nieuwe bestemming, Nepal. Een schitterend divers land: rijstvelden, bergen, cultuur en...

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!