Steun het Bakery School project!

Met het Bakery School Project ondersteunen wij een lokaal opvanghuis van de overheid voor misbruikte meisjes. De meisjes zijn in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar en zijn slachtoffer van huiselijk geweld, verkrachting en ongeplande zwangerschap. Verstoting door de eigen familie speelt een grote rol bij de plaatsing in het opvanghuis.Als de meisjes 18 zijn moeten ze de opvang verlaten en worden ze letterlijk aan hun lot overgelaten. Velen van hen kunnen en durven niet terug naar huis. In 2011 ontstond het initiatief om de meisjes die bijna 18 jaar zijn te ondersteunen met een gerichte vakopleiding, een opleiding tot (banket)bakker. Zo’n vakopleiding biedt de meisjes kansen voor een betere en onafhankelijk toekomst.

Wil jij ook deze meisjes een kans op een betere toekomst geven?
Al met €10,- help je een van deze meisjes al aan een nieuw uniform! Een welverdiende beloning voor de enorme groei die zij maken na een vaak heftige en oneerlijke start van hun leven.
Lees meer over het project en doneer nu via: one percent club


Sanne van Cambodja naar Bali! Lees haar verhaal!

Sanne neemt afscheid in Cambodja na 2 maanden vrijwilligerswerk te hebben verricht met veel plezier. Nu gaat...

Voor alle landen Code Oranje afgegeven; alleen reizen als strikt noodzakelijk is

Hierbij belangrijke berichtgeving op de ontwikkelingen coronavirus, 18 maart Het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken...

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!