Over Go Pure

Go Pure! is een social onderneming die zich inzet voor duurzaam en verantwoord vrijwilligerswerk, stages en reizen. Go Pure! bestaat uit 3 verschillende deelactiviteiten namelijk PURE! Volunteer, Go Stage en PURE! Expedition.We zetten ons in om jou een waardevolle ervaring in het buitenland te geven. Vanaf 1 januari 2018 is de onderneming in handen van Nicoline Westen en Ytsje-Janne Wijbrandi. Samen zetten zij de passie voort die in 2007 begon met het opzetten van stichting PURE! for kids door Nicoline in Cambodja. De afgelopen 10 jaar heeft de organisatie veel ontwikkelingen en groei doorgemaakt. Nu is het moment om deze passie samen te delen.  

Go Pure! werkt nauw samen met de ANBI stichting PURE! Foundation. De stichting PURE! Foundation ondersteunt de projecten in Azië financieel als aanvulling op het goede werk van onze vrijwilligers. Dat doen we door middel van fondsenwerving. Daarnaast stimuleren we bewustzijn over verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk in Nederland en bij de projecten. Stichting PURE! Foundation is een losstaande stichting die samenwerkt met Go Pure!.

De Azië specialist

PURE! Volunteer richt zich op het aanbieden van vrijwilligerswerk bij kleinschalige projecten in Cambodja, Indonesië (Sumatra en Bali), Sri Lanka, Nepal en Thailand. Wij zorgen voor goede, betrouwbare projecten waar jij ook echt een bijdrage aan levert! PURE! zorgt voor goede voorlichting, training en begeleiding voor en tijdens je vrijwilligerswerk periode in het buitenland. Een verantwoorde en duurzame inzet van onze vrijwilligers staat hierbij centraal.

PURE! is gespecialiseerd in Azië, het werelddeel waar we begonnen zijn en waar onze passie en kennis ligt. Door onze betrokkenheid bij onze partnerprojecten in Cambodja, Thailand, Bali, Sumatra, Nepal en Sri Lanka zijn wij goed op de hoogte van de lokale behoeftes. Zo zorgen we voor een goed afgestemd en kwalitatief hoogstaand vrijwilligersprogramma.

PURE! Expedition – inspirerende reizen

PURE! Expedition richt zich op expeditie reizen naar onze bestemmingen in Azië voor avontuurlijke jongeren van 15 t/m 18 jaar. Maak kennis met ontwikkelingswerk en ontdek het echte Cambodja, Thailand, Bali, Nepal of Sri Lanka. Een jongerenreis staat in het teken van het ontdekken van vrijwilligerswerk, cultuur en zelfontwikkeling. Een reis om nooit te vergeten! Voor meer informatie over PURE! Expedition bezoek onze website: www.pureexpedition.nl.

Go Stage – betrouwbare buitenland stages

Go Stage richt zich op het aanbieden van kwalitatief goede stages wereldwijd. Dit vereist andere zorg en begeleiding dan vrijwilligerswerk en daarom is vanuit PURE! Volunteer onze nieuwste tak Go Stage gegroeid. Bekijk ons stage aanbod op de website www.gostage.nl


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!