Foundation

PURE! Foundation ondersteunt de projecten in Azië financieel als aanvulling op het goede werk van onze vrijwilligers. Dat doen we door middel van fondsenwerving en het betrokken maken en houden van vrijwilligers en hun omgeving. Daarnaast stimuleren we bewustzijn over verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk in Nederland en bij de projecten.

Naast de jaarlijkse lopende donaties die worden gemaakt in samenwerking met onze vrijwilligers en vaste donateurs selecteert het bestuur van PURE! Foundation ook een jaarproject. In 2016 was dit de Bakery School in Sri Lanka. Inmiddels is het project afgerond met een donatie van €10.191,-. In 2017 zetten wij ons in voor de bouw van een community school in Cambodja. Inmiddels is ook dit project positief afgerond met donaties van €32.000,-.

In 2018 zetten wij ons in voor 2 nieuwe projecten waar wij al jarenlang mee werken. Zo zullen we ons inzetten voor de realisatie van een Aqua Therapy Pool voor special needs kinderen op Bali en een Community library bij ons partner community project in Cambodja.

ANBI stichting

Wij zijn een ANBI stichting: een erkend goed doel door de belastingdienst. Wij zijn volledig afhankelijk van giften, legaten en donaties. Wij dragen hiervoor geen belasting af. Dankzij deze fiscale vrijstelling kan jouw schenking geheel ten goede komen aan het goede doel. Als donateur kun je je gift wel aftrekken van de inkomstenbelasting. PURE! Foundation is gevestigd in Haren GN, ons KvK nummer is 01123206.
ANBI beleidsplan 2018


Jaarverslagen

Wil je meer lezen over onze werkzaamheden? Download dan onze jaarverslagen.

PURE! Foundation jaarverslag 2017
PURE! Foundation jaarrekening 2017

Je kunt ons bereiken op foundation@purevolunteer.nl en Like ons om op de hoogte te blijven van de actualiteiten ook op Facebook! Op werkdagen zijn we daarnaast telefonisch bereikbaar op 06-26 833 046.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!