Zoëy

21 jaar,Cambodja
Vanaf het eerste moment ben ik met open armen ontvangen en het is mooi om te zien dat de bevolking voldoening haalt uit de beperkte middelen die zij hebben! Daar kunnen wij nog wat van leren. Ik heb de Cambodjaanse cultuur van dichtbij mogen ervaren en daar ben ik erg dankbaar voor!

Nienke

20 jaar,Sri Lanka

Wat heb ik een super toffe tijd in Sri Lanka gehad! Samen met twee vriendinnen/medestudenten hebben we veel kunnen betekenen in Sri Lanka voor het revalidatieproject. Daar hebben we ergotherapiebehandelingen gegeven en hebben samen met een neurochirurg gewerkt aan het opzetten van het revalidatiecentrum. Dit project hebben wij samen naar een hoger niveau weten te brengen en ik hoop daarom dat het door andere vrijwilligers kan worden doorgezet! 

Jesse

20 jaar,Cambodja

Voor het project gaf ik les aan pubers in de leeftijd van 14 – 17 jaar. Ik had totaal geen ervaring met lesgeven en ging er blanco heen, maar vond het ontzettend leuk om te doen! Ik kreeg begeleiding van een hoofdleraar en heb veel van hem mogen leren! Toen ik voor het eerst voor de klas stond was ik wat flabbergasted en was er weinig structuur. Je moest wel erg flexibel zijn. Uiteindelijk heb ik ontzettend veel geleerd op gebied van mijn persoonlijk ontwikkeling!

Corrianne

23 jaar,Sumatra

Ik heb totaal geen spijt van mijn stage in Sumatra daar heb ik zoveel van geleerd. Sumatra is erg mooi maar ook ben je als stagiair wel heel afhankelijk van de lokale bevolking en kun je je niet zo vrij bewegen als dat wij gewend zijn. Dat was wel even wennen. Als ik van tevoren had geweten hoe zwaar Sumatra is had ik het niet gedurfd, maar zou nu niet anders willen! Een ervaring voor mijn leven. Mijn volgende 5 maanden stage ga ik op Bali lopen, een ideale combinatie! Ik kijk ernaar uit. (5 maanden social work stage)

 

Hilde

20 jaar,Nepal

Nepal, de mensen en alle ervaringen hebben mijn ogen geopend, me laten zien hoe groot de verschillen tussen arm en rijk kunnen zijn en mij een van de beste ervaringen van mijn leven gegeven. Je kennis vergroten in een land als Nepal, is als een cadeautje!

Nikkie

21 jaar,Cambodja

Het was erg fijn om zo zelfstandig aan de slag te kunnen en het werk aan te kunnen passen op mijn persoonlijke expertise en interesse! Zeker met het vangnet en de begeleiding van de lokale organisatie die altijd voor je klaar staat!” 

Denise

20 jaar,Sri Lanka

Ik heb een toffe tijd gehad in Sri Lanka met goede begeleiding! Het project waar we aan mee mochten werken onder begeleiding van een neurochirurg was het schrijven van een handboek voor verschillende therapieën. Een waardevolle ervaring, vooral omdat we echt iets konden betekenen voor de mensen daar! In het bijzonder voor een vrouw die het moeilijk had. Onder begeleiding gaven we haar therapie en daardoor groeide haar zelfvertrouwen en kreeg ze nieuwe hoop voor de toekomst. Het heeft me ontroerd en zal me altijd bijblijven! (minor HVA – Ergotherapie)

Maartje

20 jaar,Bali

“De afgelopen maanden heb ik met een paar super leuke meiden mogen wonen, elk weekend weer prachtige nieuwe plekken mogen ontdekken, heb ik enorm gave tripjes met het bezoek uit Nederland mogen maken en de beklimming van de Rinjani was ook zeker een hoogtepunt!”


Vrijwilligerswerk in Azië

PURE! biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal en Bali. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

PURE! biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!