Eva

jaar,

“I do my internship and research study at the public hospital. I have done all interventions here. I have the most fantastic time. Everything was organized very well. Now I do a research on teenage pregnancy. I enjoy every moment and no one is going to take this once in a life time experience away from me”

Zoëy

21 jaar,Cambodja
Vanaf het eerste moment ben ik met open armen ontvangen en het is mooi om te zien dat de bevolking voldoening haalt uit de beperkte middelen die zij hebben! Daar kunnen wij nog wat van leren. Ik heb de Cambodjaanse cultuur van dichtbij mogen ervaren en daar ben ik erg dankbaar voor!

Nienke

20 jaar,Sri Lanka

Wat heb ik een super toffe tijd in Sri Lanka gehad! Samen met twee vriendinnen/medestudenten hebben we veel kunnen betekenen in Sri Lanka voor het revalidatieproject. Daar hebben we ergotherapiebehandelingen gegeven en hebben samen met een neurochirurg gewerkt aan het opzetten van het revalidatiecentrum. Dit project hebben wij samen naar een hoger niveau weten te brengen en ik hoop daarom dat het door andere vrijwilligers kan worden doorgezet! 

Jesse

20 jaar,Cambodja

Voor het project gaf ik les aan pubers in de leeftijd van 14 – 17 jaar. Ik had totaal geen ervaring met lesgeven en ging er blanco heen, maar vond het ontzettend leuk om te doen! Ik kreeg begeleiding van een hoofdleraar en heb veel van hem mogen leren! Toen ik voor het eerst voor de klas stond was ik wat flabbergasted en was er weinig structuur. Je moest wel erg flexibel zijn. Uiteindelijk heb ik ontzettend veel geleerd op gebied van mijn persoonlijk ontwikkeling!

Ilke

jaar,

”Ik heb een fantastische tijd gehad tijdens mijn stage van de HAS bij de Eco Farm in de Filipijnen. De tijd ging zo snel voorbij! Ik wou dat we daar een jaar hadden kunnen blijven. Fantastische medewerkers ook daar.”

Hilde

20 jaar,Nepal

Nepal, de mensen en alle ervaringen hebben mijn ogen geopend, me laten zien hoe groot de verschillen tussen arm en rijk kunnen zijn en mij een van de beste ervaringen van mijn leven gegeven. Je kennis vergroten in een land als Nepal, is als een cadeautje!

Nikkie

21 jaar,Cambodja

Het was erg fijn om zo zelfstandig aan de slag te kunnen en het werk aan te kunnen passen op mijn persoonlijke expertise en interesse! Zeker met het vangnet en de begeleiding van de lokale organisatie die altijd voor je klaar staat!” 

Denise

20 jaar,Sri Lanka

Ik heb een toffe tijd gehad in Sri Lanka met goede begeleiding! Het project waar we aan mee mochten werken onder begeleiding van een neurochirurg was het schrijven van een handboek voor verschillende therapieën. Een waardevolle ervaring, vooral omdat we echt iets konden betekenen voor de mensen daar! In het bijzonder voor een vrouw die het moeilijk had. Onder begeleiding gaven we haar therapie en daardoor groeide haar zelfvertrouwen en kreeg ze nieuwe hoop voor de toekomst. Het heeft me ontroerd en zal me altijd bijblijven! (minor HVA – Ergotherapie)


Vrijwilligerswerk in Azië

Pure Volunteer biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal Filipijnen, Bali en Sumatra. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

Pure Volunteer biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!