Elisa

24 jaar,Cambodja

“Wat me heel erg aansprak aan het werken op mijn project is dat het allemaal heel gemoedelijk en makkelijk ging. Viel de stroom weer eens uit of waren de klassen overstroomd? Dan gaan we toch gewoon in het water spelen of we geven de kinderen een uurtje eerder vrij. Alle problemen waren zo makkelijk opgelost, dat het leek of er geen problemen waren.”

Lotte

31 jaar,Cambodja

“Voordat ik ging wist ik niet zo heel goed wat ik moest verwachten. Het was een geheel nieuwe ervaring voor mij en wilde er eigenlijk met een zo’n open mogelijke blik in gaan. Hierdoor kon het wat mij betreft alleen maar positief door worden. En dat was het ook. Het is zeker een ervaring die ik niet in mijn leven had willen missen en die zeker heeft bijgedragen aan wie ik vandaag de dag ben.”

vrijwilliger djamila

Djamila

30 jaar,Cambodja

Het mailcontact met PURE! was snel, prettig en persoonlijk, hetzelfde gold voor de eerste informatiebijeenkomst en telefoongesprek die ik had. Mijn gevoel werd hierdoor alleen nog maar bevestigd en versterkt, ik wilde met hun dit avontuur aangaan. In het telefoongesprek, waarin ik aangaf mij te willen aanmelden, werd vriendelijk, warm en vooral enthousiast ontvangen.

Suzanne

26 jaar,Cambodja

Ik denkt dat wij Nederlanders veel van de Cambodjanen kunnen leren. Ondanks hun gruwelijke recente geschiedenis toveren zij altijd een glimlach op hun gezicht. Kinderen zijn blij met de kleinste dingen. Gistermorgen was er een jongen uit mijn klas tijdens het douchen druk zijn speelgoedautootje aan het wassen. Het oude autootje had net een nieuw likje verf gekregen en hij was er zo trots op! “Look teacher, new color!!” Een kind in Nederland had dit autootje zes jaar geleden al afgedankt, maar hier wordt alles gebruikt totdat het totaal uit elkaar valt. Zeker goed om hier te zijn en weer even met beide benen op de grond te worden gezet!

Tara

23 jaar,Cambodja

“Ik heb veel meer geduld gekregen, en kan dingen beter loslaten. Achteraf ben ik verbaasd dat ik zo snel gewend was.”

Yvan

20 jaar,Cambodja

‘’Een stage in Cambodja met PURE! kan ik zeker aanraden! Ik heb veel geleerd, en ik kijk met een glimlach terug.’’

Vrijwilliger ilse

Ilse

25 jaar,Cambodja

Het project heeft goed voor mij en mijn collega vrijwilligers klaar gestaan en met de vrijwilligers heb ik een mooie bijzondere vriendschap opgebouwd in korte tijd. Bedankt voor de mogelijkheid om deze ervaring op te doen!

Volledige blog:

 

vrijwilliger lisa

Lisa

27 jaar,Cambodja

In Cambodja heb ik heel veel meegemaakt, beleefd, genoten, gelachen, gezien, gefotografeerd, gegeten, gezwommen, bijzondere ontmoetingen gehad, geprikt en gebeten, natgeregend, van de zon genoten, gezweet, gekletst, andere talen gesproken, gefeest, geleerd en nog meer genoten.


Vrijwilligerswerk in Azië

PURE! biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal en Bali. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

PURE! biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!