Jasmijn

18 jaar,Indonesië

“Aan mijn verblijf op het project denk ik nog vaak met heel erg veel plezier terug en ik ben zeker van plan om nog eens terug te gaan. Ik voelde me er volledig thuis door de vriendelijke staf, het heel erg leuke restaurantje in de buurt met liefste eigenaar en natuurlijk de kinderen. Het was een geweldige manier om zo dicht bij een andere cultuur te staan, een aanrader voor iedereen.”

Roy

71 jaar,Indonesië

“Ik heb weer 2 geweldige maanden gehad bij het project op Bali en ik heb iedere dag genoten. Alles was leuk, maar het is ook wat je er zelf van maakt. Volgend jaar ga ik weer op het project werken!”

Harriet

20 jaar,Indonesië

”De cultuur van Bali. De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de mensen. Als je tegen iemand lacht op straat, lachen ze terug. Dit zie je in Nederland niet.’’

Silke

22 jaar,Indonesië

“Beautiful Bali, someone take me back please?! Veruit de mooiste ervaring ooit. Een mooie cultuur, zo compleet anders, zo eigen en uniek. Ik mis het nu echt wel, als ik kon stapte ik meteen weer op het vliegtuig. Forever my second home <3

Dianka & Roos

18 jaar,Indonesië

“Het was een geweldige ervaring, die mijn kijk op de wereld heeft veranderd. Ik ben meer dankbaar geworden”

Annika

18 jaar,Indonesië

‘’De ervaring was super. De kinderen zijn erg dankbaar. Echt een levenservaring!’’

Kirsten

23 jaar,Indonesië

“Toen ik naar het noorden ging en iemand anders een keer mijn klas overnam, kreeg ik een berichtje van een student van mijn donderdagklas. Waar ik was. En of ik volgende week wel terugkwam? En of ik écht zeker wist dat ik volgende week terugkwam? Ik stelde hem snel gerust. Drie weken later moest ik toch afscheid nemen. Twee meiden moesten bijna huilen. En de jongen zei: “Thank you very much for teaching me. Tonight I can not sleep because I am sad.” En eerlijk? Ik kon ook niet slapen.”

Charlotte

24 jaar,Indonesië

“Op pad met de hele ‘familie’. Wat een leuke bende. Ook waanzinnig fijn dat ze ons naar al die plekken hebben meegenomen. Op onze eerste dag in Bali hebben wij al dingen gedaan die je normaal als toerist nooit zou weten of zelfs zou overwegen om te doen…”


Vrijwilligerswerk in Azië

PURE! biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal en Bali. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

PURE! biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!