Hilde

20 jaar,Nepal

Nepal, de mensen en alle ervaringen hebben mijn ogen geopend, me laten zien hoe groot de verschillen tussen arm en rijk kunnen zijn en mij een van de beste ervaringen van mijn leven gegeven. Je kennis vergroten in een land als Nepal, is als een cadeautje!

Thea & Akke

58.51 jaar,Nepal

“We hadden een heel goed gevoel over de periode. Super gastgezin, ze waren erg lief en verzorgend. Daarnaast waren de vrijwilligerswerkprojecten ook erg leuk, en de tripjes ook super! De combinatie van 4 dagen werken en 3 dagen vrij was heerlijk.”

Sigrid

25 jaar,Nepal

‘’Ik werd gelijk opgenomen in mijn gastgezin. Elke dag wachtten zij op mij met eten koken. Ik was echt een deel van de familie. Echt ongelooflijk! Daarnaast vond ik het heel fijn om vrij te zijn en mijn eigen plan te trekken. Nepal is echt een gemakkelijk en vriendelijk land om in te werken en te reizen’’

Anne

24 jaar,Nepal

“Ik voelde me op en top in mijn element daarboven: het uitzicht, de zonsondergang, de apen, hummende boeddhistische mantra muziek op de achtergrond en naast mij een prachtig Nepaleesje die me aankeek of ik een alien was. Mijn camera heeft overuren gedraaid.”

Hilde

20 jaar,Nepal

“Ik vind het fijn lekker met de kinderen aan de slag te gaan! En als je dan maandag aankomt en de kinderen begroeten je weer en zijn blij je weer te zien, ja daar doe ik het voor en daar krijg ik ook weer energie van!”

Olivier

22 jaar,Nepal

“De patiënten konden weinig Engels, daardoor ben ik op een gegeven moment Nepalees gaan leren. Mijn gastgezin had een Nepalees – Nederlands woordenboekje, en zij vonden het ook leuk om mij te helpen. Mijn collega’s hielpen mij ook met bepaalde zinnetjes. Het werd wel echt gewaardeerd, ook door de patiënten. Ik heb erg genoten. Het was een reis van mijn leven!”

Annemieke

58 jaar,Nepal

“Bye bye Nepal, I had a great time working in the hospital. Who knows, I will be back next year!”

Roos

21 jaar,Nepal

“Leven en werken tussen de locals, dat is pas je horizon verbreden”


Vrijwilligerswerk in Azië

PURE! biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal en Bali. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

PURE! biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!