Pauline

20 jaar,Thailand

”The biggest thing for a volunteer to remember is that you will not see improvement in a short time, not because you’re not doing it right, but because the improvement will find place on long term not on short term.”

Vrijwilliger jessica

Jessica

26 jaar,Thailand

Mijn tijd in Kuraburi was echt een geweldige ervaring, eentje die ik niet snel zal vergeten. Ik mis de leerlingen ook echt, want het zijn stuk voor stuk schatten. Het fijne is dat je merkt dat de leerlingen het zelf ook heel leuk vinden dat je er bent. Dus mocht je erover nadenken om vrijwilligerswerk te gaan doen in Thailand, dan kan ik het je zeker aanraden. Ze kunnen jouw hulp daar goed gebruiken!

Hans en Shahide

53 jaar,Thailand

Pure! heeft ons goed begeleid in de aanloop naar het project in Thailand en terwijl we daar waren konden we ook goed contact houden door te mailen of skypen. Ook hebben we updates geschreven en die heeft Pure! op hun website geplaatst. In acht weken hebben wij diverse onderwerpen behandeld in de Engelse lessen en we hebben muzieklessen gegeven: keyboard-, ukelele-, blokfluit- dans- en zangles.
Het grootste en enige verschil is de plek waar je geboren bent in deze wereld. De behoefte aan liefde, aandacht,
gezondheid, ontwikkeling en waardering is net zo aanwezig als hier.
Wij zijn blij en dankbaar dat wij daarin ons steentje hebben kunnen bijdragen en willen graag nog een keer terug!

Vrijwilliger Michelle

Michelle

22 jaar,Thailand

Ik wil iedereen bedanken die me heeft geholpen tijdens deze levenservaring. Ik ben er veel sterker en relaxter uitgekomen dan ik was. ‘Alles komt uiteindelijk toch wel goed’ is echt het motto dat ik in Thailand heb meegekregen.

Volledige blog

Vrijwilliger Michelle in Thailand

Vrijwilligerswerk in Azië

PURE! biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal en Bali. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

PURE! biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!