Communicatie stage

Bali, Cambodja

Als student communicatie kun je stagelopen via PURE! in Cambodja, Nepal of op Bali.

Bali: PURE! werkt samen met haar partner op Bali samen met verschillende professionele bedrijven die zich richten op marketing, communicatie, management en in het ruimste zin van ondernemen. Wij matchen jou met een bedrijf na ontvangst van je Engelse CV en je wensen wat betreft een type stage. De meest bedrijven op Bali zijn op zoek naar stagiaires voor 16-20 weken. Je werkt intensief mee en draagt veel verantwoordelijkheid.

Cambodja & Nepal: Diverse projecten in Cambodja en Nepal zijn op zoek naar gespecialiseerde stagiaires op het gebied van communicatie en fondsenwerving. Onze partnerprojecten zijn vaak afhankelijk van donaties en sponsoren. Als stagiair op het gebied van communicatie en fondsenwerving help je de projecten om hun programma’s en activiteiten beter op de kaart zetten.

Voorwaarden:
Voor alle communicatie stages gelden de volgende voorwaarden.

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde
 • Je spreekt en schrijft goed Engels
 • Je bent pro-actief en sociaal ingesteld om nieuwe klanten te benaderen en marketing, communicatie en/of bedrijfskundige activiteiten uit te zetten

Bali: Je helpt mee met de social media, het verbeteren van communicatie kanalen, brochures, promotie materiaal ontwikkelingen en het benaderen van klanten. De bedrijven op Bali verwachten een grote mate van verantwoording. Voor alle werkzaamheden geldt dat je samenwerkt met een team van lokale medewerkers.

Cambodja & Nepal: Als stagiair communicatie en fondsenwerving op een lokaal project kun je ingezet worden om bijvoorbeeld:

 • de communicatie kanalen van het project te optimaliseren. Denk hierbij aan de website, social media, brochures en ander promotie materiaal.
 • zowel in Cambodja als Nepal als daarbuiten onderzoek te doen naar nieuwe promotie mogelijkheden voor de naamsbekendheid van het project en het aantrekken van nieuwe donateurs en sponsoren.
 • activiteiten op te zetten om oud-vrijwilligers en bezoekers betrokken te houden bij het project.

Daarnaast vinden de projecten het vaak fijn als je ook een aantal uurtjes per dag meedraait op het project.

Stage bemiddelings kosten Nepal, Bali en Cambodja *
tot 8 weken €490,-
langer dan 8 weken€590,-

* Exclusief de kosten voor accommodatie. De prijs bevat enkel de plaatsingskosten via onze stage partner: Go Stage.
** Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

De bemiddelingskosten voor het programma zijn inclusief project plaatsing, begeleiding voor vertrek, reispakket en 24/7 Westers contact persoon en stagecoördinator op de plaats van bestemming.

Het aanbod in accommodatie inclusief of exclusief maaltijden verschilt per bestemming en per bedrijf of project. Dit is een indicatie. Bijv. Houd rekening met 250-350 euro kosten per maand voor accommodatie op Bali.

Wil je indicatie van de totale kosten voor een stagiaire naar deze bestemming? Bij kostenoverzicht kun je de totale prijzen zien voor een vrijwilliger. Ben je stagiaire dan rekenen we een kleine meerprijs voor de extra benodigde begeleiding die ook zo vermeld wordt bij de totale kostenoverzicht en kan als uitgangspunt worden genomen als totale kosten indicatie voor een stagiaire in Cambodja en Bali. Kijk goed naar de verschillen wat inclusief de prijs is (voor bijvoorbeeld Bali geldt alle maaltijden inclusief).

Niet inbegrepen bij de programmakosten zijn:

 1. Vliegticket
 2. Verplichte reisverzekering
 3. Visa koste
 4. Vaccinaties
 5. Overige kosten aan maaltijden en transport buiten het programma
 6. Eigen kosten voor internet, souvenirs, luxe boodschappen enzovoorts
 7. Excursies

Het beste is om een paar dagen voor je stage al aan te komen op je plaats van bestemming om zo even te settelen.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid. De stageperiodes startende vanaf september en februari zijn altijd erg druk. Wanneer je wilt starten in deze periodes, meld je dan zo snel mogelijk aan.

 

De accommodatie verschilt per bestemming. Wij bieden je opties voor je accommodatie als we je bestemming en bedrijf/project plaatsing weten.

Zo verblijf je in Cambodja in een guesthouse in een single kamer maar heb je in Bali verschillende mogelijkheden, een studio of een kamer bij het project zelf. Eerst matchen wij je met een project/bedrijf daarna regelen we in overleg je accommodatie. In Nepal verblijf je altijd in een gastgezin.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!