Stage lopen op Bali; studie en plezier

Economische stage

Indonesië

PURE! werkt samen met haar partner op Bali samen met verschillende professionele bedrijven die zich richten op bedrijfskunde, economie, management en in het ruimste zin van ondernemen. Wij matchen jou met een bedrijf na ontvangst van je Engelse CV en je wensen wat betreft een type stage. De meest bedrijven op Bali zijn op zoek naar stagiaires voor 15-20 weken. Je werkt intensief mee en draagt veel verantwoordelijkheid.

Voorwaarden:
Voor alle bedrijfskunde stages op Bali gelden de volgende voorwaarden. Je:

  • volgt een HBO opleiding in de richting van Marketing of Bedrijfskunde
  • spreekt en schrijft goed Engels
  • bent pro-actief en sociaal ingesteld om nieuwe klanten te benaderen en marketing en/of bedrijfskundige activiteiten uit te zetten

Werkzaamheden op een economische stage kunnen zijn:

  • Educating and training; gericht op het assisteren in het maken van budgetten, planning voor ondernemers, vergroten van het bereik per bedrijf.
  • Content creation and editing:  het creëren van een “super blog” gericht op de locatie van verschillende ondernemers. Social media, schrijven en editing zijn hier belangrijk.
  • Business administration: deze is gericht op het bedrijf zelf. Doorlichting van het bedrijf op alle aspecten van financiën tot aan de marketing. Uiteindelijk is je doel de bedrijfsprocessen verbeteren.
  • Social entrepreneurial outreach.

De werkzaamheden verschillen per bedrijf. Neem contact met ons op zodat wij jou kunnen matchen aan een geschikt bedrijf.

Bemiddelingskosten PURE!
€ 690,- ***

* Let op: de prijs kan enigzins wijzigen door koerswisselingen, maar dit geeft een goede indicatie van de kosten.
** Langer stage lopen? Dat kan! Wij maken dan een prijs op aanvraag voor je.

*** Deze kosten bevatten alleen de bemiddelingskosten.

Dit type project biedt PURE! aan in samenwerking met ons partner stagebureau op Bali, geleid door PURE! coördinator Jasper Kuizenga.

De bemiddelingskosten voor het programma zijn inclusief project plaatsing, begeleiding voor vertrek, reispakket en 24/7 Westers contact persoon en stagecoördinator op de plaats van bestemming.

Exclusief zijn vliegticket, visum, accommodatie, maaltijden, vaccinaties en overige uitgaven buiten het project programma. Ons partner stagebureau op Bali helpt je bij het vinden van passende accommodatie in de buurt van het project. Houd rekening met 150-300 euro kosten per maand voor accommodatie.

LET OP: de aanmeldprocedure voor dit type project is gemiddeld 6 weken omdat de aanvraag van je visum bij de Indonesische ambassade in Nederland minimaal 2 weken duurt. Houd hier rekening mee!

Aankomst voor een stage op Bali is altijd 4 dagen voor de start van je stage. Wanneer je stage begint op maandag, raden we je aan om uiterlijk op de woensdag ervoor te arriveren. Je wordt van het vliegveld opgehaald door onze eigen PURE! coördinator  en krijgt een korte introductie. Daarna heb je 4 dagen de tijd om te settelen, uit te slapen van je jetlag en je nieuwe leefomgeving te leren kennen.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid. De stageperiodes startende vanaf september en februari zijn altijd erg druk. Wanneer je wilt starten in deze periodes, meld je dan zo snel mogelijk aan.

 

Je verblijft in een appartement naar keuze in de buurt van je stage bedrijf. Nadat je geplaatst bent bij een bedrijf  overlegd onze PURE! coördinator Jasper welke accommodatie het meest geschikt is. Je kunt kiezen uit appartementen met diverse faciliteiten. Van budget tot luxe, van ventilator tot airconditioner en van balkonnetje tot zwembad.

Reken op 150-300 euro kosten per maand voor accommodatie. De kosten van de accommodatie betaal je maandelijks zelf en direct aan de betreffende huisbaas van het appartement.

Team
Onze eigen PURE! coördinator staat voor je klaar tijdens je stage periode in Bali. Hij helpt je ook met het verlengen van je visum en beantwoord al je vragen omtrent je project en de accommodatie. Hij woont zelf in Den Pasar, de hoofdstad van Bali. De coördinator organiseert ook regelmatig weekend uitstapjes en dinertjes voor de PURE! vrijwilligers en stagiaires. Mocht je vragen hebben over onze coördinator op Bali, laat het ons weten.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!