Stage lopen op Bali; studie en plezier

Bedrijfskunde stage

Bali, Cambodja

Go Pure werkt samen met haar partner op Bali samen met verschillende professionele bedrijven die zich richten op bedrijfskunde, economie, management en in het ruimste zin van ondernemen. Wij matchen jou met een bedrijf na ontvangst van je Engelse CV en je wensen wat betreft een type stage. De meest bedrijven op Bali zijn op zoek naar stagiaires voor 16-20 weken. Je werkt intensief mee en draagt veel verantwoordelijkheid.

Voorwaarden:
Voor alle bedrijfskunde stages op Bali gelden de volgende voorwaarden. Je:

 • volgt een HBO opleiding in de richting van Marketing, Economie of Bedrijfskunde
 • spreekt en schrijft goed Engels
 • bent pro-actief en sociaal ingesteld om nieuwe klanten te benaderen en marketing en/of bedrijfskundige activiteiten uit te zetten

Werkzaamheden op een economische stage kunnen zijn:

 • Educating and training; gericht op het assisteren in het maken van budgetten, planning voor ondernemers, vergroten van het bereik per bedrijf.
 • Content creation and editing:  het creëren van een “super blog” gericht op de locatie van verschillende ondernemers. Social media, schrijven en editing zijn hier belangrijk.
 • Business administration: deze is gericht op het bedrijf zelf. Doorlichting van het bedrijf op alle aspecten van financiën tot aan de marketing. Uiteindelijk is je doel de bedrijfsprocessen verbeteren.
 • Social entrepreneurial outreach.

De werkzaamheden verschillen per bedrijf. Neem contact met ons op zodat wij jou kunnen matchen aan een geschikt bedrijf.

Bemiddelingskosten Pure/ Go Stage
Vanaf 8 weken of langer € 590,- *

* Exclusief de kosten voor accommodatie. De prijs bevat enkel de plaatsingskosten via onze stage partner: Go Stage.
** Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

De bemiddelingskosten voor het programma zijn inclusief project plaatsing, begeleiding voor vertrek, reispakket en 24/7 Westers contact persoon en stagecoördinator op de plaats van bestemming.

Het aanbod in accommodatie inclusief of exclusief maaltijden verschilt per bestemming en per bedrijf of project. Dit is een indicatie. Bijv. Houd rekening met 250-350 euro kosten per maand voor accommodatie op Bali.

Wil je indicatie van de totale kosten voor een stagiaire naar deze bestemming? Bij kostenoverzicht kun je de totale prijzen zien voor een vrijwilliger. Ben je stagiaire dan rekenen we een kleine meerprijs voor de extra benodigde begeleiding die ook zo vermeld wordt bij de totale kostenoverzicht en kan als uitgangspunt worden genomen als totale kosten indicatie voor een stagiaire in Cambodja en Bali. Kijk goed naar de verschillen wat inclusief de prijs is (voor bijvoorbeeld Bali geldt alle maaltijden inclusief).

Niet inbegrepen bij de programmakosten zijn:

 1. Vliegticket
 2. Verplichte reisverzekering
 3. Visum
 4. Vaccinaties
 5. Overige kosten aan maaltijden en transport buiten het programma
 6. Eigen kosten voor internet, souvenirs, luxe boodschappen enzovoorts
 7. Excursies

Aankomst voor een stage op Bali is altijd 4 dagen voor de start van je stage. Wanneer je stage begint op maandag, raden we je aan om uiterlijk op de woensdag ervoor te arriveren. Je wordt van het vliegveld opgehaald door onze eigen PURE! coördinator  en krijgt een korte introductie. Daarna heb je 4 dagen de tijd om te settelen, uit te slapen van je jetlag en je nieuwe leefomgeving te leren kennen.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid. De stageperiodes startende vanaf september en februari zijn altijd erg druk. Wanneer je wilt starten in deze periodes, meld je dan zo snel mogelijk aan.

 

De accommodatie verschilt per bestemming. Wij bieden je opties voor je goede en veilige accommodatie als we je bestemming en bedrijf/project plaatsing weten.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!