Informatie over stages

Pure Volunteer biedt ook stages aan in Cambodja, Indonesië, Sri Lanka, Nepal en Thailand. Wil je stagelopen op een van onze projecten in Azië?

Alle informatie over stage mogelijkheden en over onze projecten in Azië vind je hier. I.v.m. COVID-19 bemiddelen we weer vanaf 2022 als de ontwikkelingen het toelaten. Wil je meer informatie of stagevacature ontvangen schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Op de community- en onderwijsprojecten in Azië bieden wij stages aan op het gebied van onderwijs, pedagogiek, SPH, MWD, dans, theater, psychologie, fysiotherapie en marketing & communicatie. Hier kun je naast het behalen van je stage ook echt iets bijdragen op het project. Op Bali hebben we ook contact met bedrijven waar studenten stage kunnen lopen op het gebied van bedrijfseconomie, bouwkunde, marketing, communicatie, journalistiek en zeker ook toerisme.

Samenwerkingspartners Hogescholen

Pure Volunteer heeft al vele stagiaires naar het buitenland mogen begeleiden. Met deze Hogescholen werken wij samen:

HZ University of Applied Sciences‎      Hogeschool Leiden  SaxionAvans HogeschoolHanzehogeschool GroningenHogeschool van Arnhem en NijmegenFontysHogeschool RotterdamHogeschool Amsterdam


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!