Ervaar het platteland in Cambodja met de fiets!

Cambodja

Mysterieus Cambodja

Cambodja is een fascinerende reisbestemming met een overvloed aan historie. In Cambodja vind je eeuwenoude tempels, soms overwoekerd door de jungle. Ervaar de bijzonderen plekken, vriendelijke bevolking en ontdek het platteland op de fiets.

Cambodja is een land met een heftige geschiedenis en nog steeds is het één van de armste landen te wereld. Daardoor een land met een lage gemiddelde leeftijd en veel kinderen zijn opgegroeid in moeilijke omstandigheden. Basisbehoeften als een veilig thuis, scholing en voldoende gezonde voeding zijn geen van allen vanzelfsprekend. Vanzelfsprekend zijn wel de moed en de positieve houding van de bevolking richting de toekomst.

Om deze bijzondere mensen te helpen een stapje verder in de goede richting te zetten, werkt Pure Volunteer samen met lokale gemeenschappen en partnerorganisaties in en rondom Siem Reap aan de verbetering van de situatie van de kinderen en jongeren. Go Pure gelooft in de kracht van onderwijs en de inzet van vrijwilligers. Samen maken we een verschil voor de bevolking in Cambodja.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!