Nepal; Never Ending Peace And Love

Nepal

Overweldigende Nepal 

Nepal is een betoverend land met een unieke cultuur en een adembenemende natuur. De ene dag sta je in de stoffige straten van het drukke Kathmandu en een week later bevind je je in niemandsland tijdens een van de beste hikes ter wereld. Er wordt vaak gezegd dat men naar Nepal gaat voor de bergen, maar terug komt voor de bevolking. Nepalezen hebben een hart van goud en delen met liefde hun laatste thee of portie Dal Bhat met je.

Het woord Nepal staat ook wel voor Never Ending Peace And Love, wat ze absoluut bewijzen met hun gastvrijheid en vrolijkheid. Helaas is Nepal nog steeds één van de armste landen ter wereld en heeft zeker niet iedereen een stabiele toekomst. Voor veel kinderen, vooral de kinderen uit bergdorpjes, in het niet vanzelfsprekend dat zij onderwijs kunnen volgen. Vrijwilligerswerk in Nepal staat in teken van creativiteit, muziek en bewegen.

Met Pure Volunteer ga je aan de slag op verschillende projecten in de buitenwijken van Kathmandu. Je verblijft in een gastgezin om de locale cultuur echt te ervaren!


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!