Kom alles te weten over vrijwilligerswerk op de Buitenlandbeurs 7 maart 2020

zaterdag 7 maart 2020 | 11.00 – 15.00 uur | Utrecht

Kom alles te weten over verantwoord vrijwilligerswerk in het buitenland

Heb jij plannen voor een tussenjaar? Droom je van een bijzondere reis waarbij je ook in het buitenland werkt? Wil je graag internationaal vrijwilligerswerk doen of stage lopen buiten Nederland? Ben je opzoek naar een buitenlandervaring met positieve impact? Kom dan naar dé Buitenlandbeurs op 7 maart 2020 in Utrecht!

Die zaterdag kun je echt al je vragen aan ons stellen. Wij beantwoorden ze graag en denken met je mee over mogelijke bestemmingen en projecten.

Programma Buitenlandbeurs

Van 11.00 tot 15.00 uur kun je bij onze stand van Go Pure terecht en al je vragen stellen over vrijwilligerswerk in Azië! Maar niet alleen wij, ook alle andere volunteer correct aanbevolen organisaties zijn aanwezig!

  • Je hoort verhalen, tips en ervaringen over projecten wereldwijd. Je vindt ons in Europa, Zuid-Amerika, Afrika, maar ook in Azië en Australië.
  • Buitenlandstages bieden we aan voor verschillende opleidingsniveaus en richtingen. Grote kans dat wij een werkplek of opdracht hebben die aansluit bij jouw kennis en interesse. Hoe je zo’n buitenlandstage goed afstemt met je opleiding en werk in Nederland, leggen we je uitgebreid uit.
  • Wij werken jarenlang samen met onze partners ter plaatse en kennen de lokale omstandigheden daardoor goed. Wat je juist wel en niet moet doen als vrijwilliger, weten wij als geen ander. Deze en andere praktische tips over de juiste voorbereiding delen we graag met je.
  • Je leert alles over verantwoord vrijwilligerswerk: wat is het en waarom is het zo belangrijk? Alle leden van Vereniging Volunteer Correct houden zich aan onze kwaliteitsrichtlijn. Hiermee laten ze zien dat hun werkwijze verantwoord is. Zo is de relatie tussen de vrijwilligers en de lokale bevolking altijd gelijkwaardig en moet vrijwilligerswerk een aanvulling zijn op het werk van betaalde krachten. Alleen wanneer je kiest voor verantwoord vrijwilligerswerk, weet je zeker dat jouw buitenlandervaring ook écht een positieve impact.

Vrijwilligerswerk in het buitenland? Doen!

Meld je nu aan voor onze Buitenlandbeurs op de site van Volunteer Correct (dus niet bij ons) en ontvang alle praktische informatie over de inspirerende infomiddag in je mailbox. Aanmelden en deelname is gratis en verplicht je tot niets.

Tot 7 maart!


Bali UPDATE // Hoe gaat het in Bali?

BALI UPDATE // Wij hebben een nieuwe update voor jullie! Deze keer alles over de ontwikkelingen...

Blog van Nanda: op avontuur in Nepal!

Geschreven door onze Adventure Blogger: Nanda. Op avontuur! Jahoor daar zit ik dan, eindelijk in het...

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!