Corona update november 2020

Update 1 nov 2020

Reiskoffers blijven dicht…..

Helaas zijn de ontwikkelingen van COVID-19 nog steeds leidend en het reisadvies van Ministerie van Buitenlandse Zaken ook nog Code Oranje (alleen noodzakelijk). We krijgen dagelijks de vraag wanneer dit gaat veranderen, maar helaas kunnen wij evenmin de toekomst voorspellen……Blijf dromen, maak plannen en voer ze uit wanneer het weer mogelijk is ons advies! Voor nu kan het niet en zijn wij als bedrijf als het waren in een ‘slaapstand’ beland.

Recapitulerend

In maart en april van dit jaar zijn we ongelooflijk druk geweest met alle toestanden die COVID-19 in de eerste golf met zich meebracht. Iedereen is veilig thuisgekomen en alles werd tot september in eerste instantie geannuleerd. Wel zijn we heel actief bezig geweest met begeleiden van afstudeeropdrachten (voor ons bedrijf) met samenwerkende Hogescholen om de studenten op deze manier toch te helpen met hun afstuderen. En dat is gelukt!

Omdat de corona-ontwikkelingen groter werden in de wereld en ook in Nederland nu weer ernstiger worden geldt op al onze bestemmingen nog Code Oranje (wij volgen het reisadvies van Ministerie van Buitenlandse Zaken) en daardoor zijn we in een ‘slaapstand’ beland. We kunnen niet reizen, we kunnen geen visums regelen, geen stages regelenen en projecten en landen zitten op slot. Voor elk land gelden weer andere ontwikkelingen en maatregelen.

Helaas weten we niet hoelang dit gaat duren, wat de gevolgen zijn en kunnen ook wij niet de toekomst voorspellen. Dit is afwachten….

Voor Nu

Voor nu organiseren we geen stages of vrijwilligerswerk. Je mag natuurlijk altijd vragen stellen of informatie aanvragen, maar we kunnen je pas daadwerkelijk weer helpen wanneer de ontwikkelingen positiever zijn en reisadvies aangepast gaat worden. Het kan hierdoor ook zijn dat onze reactietijd langer duurt dan dat je van ons gewend bent.

Wel zal Amber, stagiaire aan de Hogeschool Fontys, jullie binnenkort verschillende updates van onze bestemmingen en landen geven via onze socials. Hoe gaat het daar? Wat zijn de heftige gevolgen van corona? Dus hopelijk blijf je ons volgen op letsgopure (insta) en Go Pure of facebook. Dat vinden wij leuk en hopelijk wanneer we weer veilig kunnen reizen mogen wij je helpen!

Voor nu: stay safe and let’s do it together!


FAQ coronavirus voor toekomstige deelnemers

Update 25 maart 2020 Jullie zullen begrijpen dat het erg hectisch is momenteel. We proberen zoveel...

Keuzecollege

Examens gehaald en gekozen voor een tussenjaar? Dan is er veel om rekening mee te houden....

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!