Op naar Sri Lanka….!! Reis je met Suzanne mee?

Hi allemaal! 
Allereerst zal ik mij even voorstellen: ik ben Suzanne Vermuë, derde jaars Verpleegkunde student en ga in oktober stage lopen in een ziekenhuis in het zuiden van Sri Lanka. Verder over mij:
Favoriete bestemming: Londen
Eerste verre reis: Oeganda
Toekomstige reis: Sri Lanka + Thailand
Sowieso mee in de koffer: Heel veel bikini’s 
Reismuziek: Pop
Onvergetelijk: Safari
Graag wil ik mijn avontuur met je delen de komende maanden en zal ik regelmatig een update posten over mijn ervaringen: reis je met mij mee?  
Momenteel ben ik druk met de voorbereidingen. Het begint eindelijk te voelen alsof ik echt ga, een droom wordt werkelijkheid! Er moet alleen nog wel een hele hoop worden geregeld als reisverzekering, visa, backpack, en ga zo maar door. Gelukkig heb ik wel al mijn volledige inpaklijst klaar, omdat ik het liefst morgen al zou gaan! Maar naast dat ik er heel veel zin in heb, vind ik het ook wel heel spannend om te gaan. Dit is mijn eerste verre reis alleen en ik ben dan toch wel 3 maanden van huis. Zou ik last van heimwee krijgen?
Tijdens de voorbereidingsdag van Go Pure werden al wel veel van mijn vragen en onzekerheden weggenomen. Zo maakte ik mij nog zorgen of ik wel goed genoeg Engels spreek, maar Janne stelde mij gerust en vertelde mij dat wij als Nederlanders al van jongs af aan Engels leren en ons vaak niet bewust zijn dat we dit goed doen. De lokale mensen dit ook lang niet altijd foutloos spreken en verspreken een keer niet erg is. En zo kwamen ook andere onzekerheden die dag aan bod. Niet alleen van mij maar ook van anderen wat juist heel fijn openlijk met elkaar werd besproken.
Wat ik nog meer doe om zo goed mogelijk voorbereid op reis te gaan?  Héél veel blogs lezen van mensen die op Sri Lanka en in Thailand zijn geweest. Zo leuk! Ook heb ik verschillende boeken gelezen waaronder het boek van Floortje Dessing ‘365 dagen onderweg’. Een aanrader met allemaal handige tips voor als je een reis gaat maken. Iets anders waar ik een beetje verslaafd aan ben geraakt is op pinterest de mooiste foto’s zoeken van de plekken die ik wil zien tijdens mijn reis 🙂
En deze hoop is straks te delen met jullie straks! Voor nu is het aftellen totdat ik in het vliegtuig stap het avontuur tegemoet….nog 28 dagen te gaan. Liefs, Suzanne

Zijn jullie ook zo benieuwd hoe het met Sanne in Cambodja gaat? Lees hieronder!

Hi iedereen! Hier mijn 3e blog! Mijn laatste 1,5 week in Cambodja is alweer aangebroken! De tijd vliegt...

Kom alles te weten over vrijwilligerswerk op de Buitenlandbeurs 7 maart 2020

zaterdag 7 maart 2020 | 11.00 – 15.00 uur | Utrecht Kom alles te weten over...

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!