Foundation

Pure Foundation ondersteunt de projecten in Azië financieel als aanvulling op het goede werk van onze deelnemers. Dat doen we door middel van fondsenwerving en het betrokken maken en houden van vrijwilligers en hun omgeving. Daarnaast stimuleren we bewustzijn over verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk in Nederland en bij de projecten.

Naast de jaarlijkse lopende donaties die worden gemaakt in samenwerking met onze deelnemers en vaste donateurs selecteert het bestuur van Pure Foundation ook een jaarproject. In 2020 zetten wij ons in Cambodja in voor de bouw van Community library. 

In 2021 zetten wij ons in voor een nieuw project waar wij al jarenlang mee werken en voorbereiden. Het gaat over de realisatie van een Aqua Therapy Pool voor special needs kinderen op Bali.

ANBI stichting Pure Foundation 

Wij zijn een ANBI stichting: een erkend goed doel door de belastingdienst. Wij zijn volledig afhankelijk van giften, legaten en donaties. Als donateur kun je je gift wel aftrekken van de inkomstenbelasting. Pure Foundation is gevestigd in Haren GN, ons KvK nummer is 01123206.
ANBI beleidsplan 2018

Meer informatie over Pure Foundation? 

Wil je meer lezen over Pure Foundation en haar kernwaarden? Bezoek dan onze website: www.purefoundation.nl


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!