een unieke ervaring nabij Ubud en rijstvelden

Fysiotherapie stage Bali

Bali

Fysiotherapie stage in Bali nabij Ubud geeft je een unieke kans om een interculturele ervaring op te doen op dit prachtige gebied. Je leeft en werkt op het project nabij de rijstvelden en populaire plek Ubud. Je helpt met kinderen met een beperking en werkt en leeft op lokaal project. Uniek is dat vanuit onze foundation is samengewerkt tot realisatie van een therapy pool. En daar zul jij als fysiotherapeut regelmatig gebruik van maken! Het is een zeer geliefd project.

Na de ochtendactiviteiten zoals yoga en dans, krijgen de kinderen fysiotherapie van 10.30 tot 12.00 in de middag. Vervolgens ga je weer vanaf circa 13.00 tot 14.30 aan de slag met de sessies. In totaal ben je ongeveer 3 uren per dag bezig met je werkzaamheden. Op het project zijn ongeveer 15 kinderen die fysiotherapie nodig hebben, waarvan enkele kinderen niet in staat zijn om naar het project te komen. Aan jou is de taak om huisbezoeken in te plannen om deze kinderen alsnog van fysiotherapiesessies te voorzien.

Voorwaarden:
• Minimaal 20 jaar oud
• Minimaal 8 weken beschikbaar
• Ervaring met fysiotherapie / opleiding tot
• Enthousiast, zelfstandig, flexibel en gemotiveerd
• Geïnteresseerd in andere culturen
• Bereid om gepaste kleding te dragen (schouders en knieën bedekt)

Zie kosten overzicht voor stages. Hier vind per bestemming afhankelijk hoelang je gaat de prijzen

Het is een gewild project. Vaak begin je samen met anderen voor stage periode in februari, maart, mei of september. Niet iedereen komt op hetzelfde moment aan. Je wordt opgehaald en zult eerst een introductie programma doorlopen door je Nederlandse begeleidster/ coach. Op deze manier ontvang je voordat je start in ander leefomgeving goede achtergrond informatie over de cultuur en verschillen.

Je verblijft op het project zelf in typisch Balinees huisvesting. Standaard is dit op basis van een 2 persoonskaper die je deelt met iemand van hetzelfde geslacht. Maaltijden zijn inbegrepen op werkdagen en wordt door onze deelnemers altijd goed beoordeeld.

Als je een kamer voor jezelf wilt meld dit dan bij aanmelding. Als het beschikbaar is kan dit. Stagiaires en Vrijwilligers slapen in de daarvoor beschikbare kamers in aparte gebouwen. Een erg leuke interculture ervaring!


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!