Ons team

Persoonlijk contact en betrokkenheid zijn voor ons onderdeel Pure Volunteer ontzettend belangrijk.


Janne Wijbrandi

Eigenaar - Innercoaching - kindercoach - gelukskoffercoach

“Energy flows where attention goes” 

Als eigenaar schenk ik veel liefde en passie aan Pure Volunteer. ‘Een bijdrage leveren aan de dromen van kinderen in de wereld’ dat is mijn droom. Want dáár wil ik iets voor doen. En om dromen uit te laten komen is een basis nodig zoals gezondheidszorg en onderwijs. In onze community projecten komt dit zo mooi naar voren waarbij lokale learning centre onderwijs geven aan de kinderen, plastic wordt ingezameld voor het maken van bakstenen vanuit plastic-waste gedachte en vrouwen zich ontwikkelen in het naai/kleding atelier. Dit vind ik zo prachtig aan Pure Volunteer: samen inzetten voor een betere en duurzame toekomst!

Wat ik zo bijzonder vind aan Azië? De vriendelijke mensen, cultuur en levensstijl. Innerlijke, spirituele rijkdom gaat over de ontwikkeling en geluk in jezelf. Zo anders dan georganiseerde en geplande westerse cultuur en mentaliteit. Ik ben een grote voorstander om jezelf te ontwikkelen, je intuïtie te volgen en de wereld te ontdekken. Ooit ben ik zelf een jaar in het buitenland geweest en dat heeft mij enorm verrijkt. Voor mij komen mijn passies in deze sociale onderneming samen. Ik help je graag verder in het zoeken en begeleiden van een waardevolle culturele ervaring waarin je iets kan betekenen als vrijwilliger. Je kunt mij bereiken op janne@purevolunteer.nl

Niels Tel

Social media expert

Hallo! Ik ben Niels en help Pure al jaren met hun social media kanalen met veel plezier! Dit doen we vanuit ons eigen bedrijf en vinden het een meerwaarde om organisaties als Pure te helpen. Het kan dus straks heel goed voorkomen dat je het leuk vind om een leuke foto van je vrijwilligersplek of fimpje van wat je allemaal meemaakt te delen en dat we in contact komen. Wij plaatsen het dan op story of maken er een leuk bericht van. Wie weet tot ziens!

Linne van Donkelaar

Ontwerp, designer & presantator

Alle brochures, flyers, banners en overige communicatiemateriaal zijn door mij ontworpen en gemaakt! Ik vind het erg leuk om mij in te zetten voor een organisatie als Pure Volunteer. Als stagiaire ben ik begonnen en toen als coördinator Communicatie bij Pure Volunteer aan de slag gegaan. Het leukste daarbij vond ik het organiseren van de voorbereidingsmiddag. Hier vertellen we over Azië en de verschillende bestemmingen, én alles wat je van tevoren dient te weten en cultuurverschillen.

Ik deel dan graag mijn ervaringen van mijn rondreis door Azië. Inmiddels werk ik vanuit Linne Ontwerpt en ben ik voor Pure Volunteer huisontwerper.

Stagiaire gezocht

Misschien jij?

Ben jij onze nieuwe stagiaire of vrijwilliger?

Voor 2022 hebben wij nog ruimte voor een leuke stagiaire die vanuit haar HBO studie onderzoek wil doen voor haar/zijn afstudeerstage. Hou hierbij rekening dat we geen grote organisatie zijn, geen kantoor locatie hebben en vanuit huis werken.  Naast zelfstandig (afstudeer) onderzoek vindt je het leuk om onze socials bij te houden!

Ook bieden we begeleiding bij kleine opdrachten vanuit je HBO-opleiding zoals bijvoorbeeld voor je Minor-opdracht. We hebben inmiddels al meer dan 12 minorstagiaires kunnen helpen bij hun onderzoek door leuke interessante vraagstukken, vaak internationaal, te bieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor 2021 en 2022.

Stuur dan een mail naar info@purevolunteer.nl


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!