Ons team

Persoonlijk contact en betrokkenheid zijn voor ons onderdeel Pure Volunteer ontzettend belangrijk.


Karen den Haan

Eigenaar - jouw dagelijkse contact

Hallo, ik ben Karen en jouw dagelijkse contact. Samen met mijn dochter Sophie sta ik voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen met het vinden van een droomstage of vrijwilligersproject. Ik ben er om jou te ontzorgen zowel voor als tijdens je reis. Dagelijks heb ik contact met onze partners verspreid over Azië. Ik vind het bijzonder om jonge mensen zoals jij te helpen op weg naar zelfredzaamheid en een steentje bij te kunnen dragen aan jouw zelfontwikkeling. Want dat is een reis naar Azië: jezelf tegenkomen, omgaan met uitdagingen en als een nog fantastischer mens terug te komen in Nederland. Al deze ervaringen neem je mee in de rest van je leven. Samen mooie voetstappen achterlaten in de wereld – dat is wat ik zo mooi en bijzonder vind aan GoPure. Ik wens je een geweldige tijd in het buitenland en hoop na je reis van je te horen over hoe je het hebt ervaren. Let’s Go!

Sophie de Weerdt

Eigenaar - Reisspecialist - Sales - New Business Development

Altijd op zoek naar mooie nieuwe projecten, gave stageplekken en ultieme reisroutes – reizen zit in mijn bloed. Ooit ben ik zelf op buitenland stage naar Mauritius geweest met Go Pure. Hoe fantastisch is het dat ik nu zelf eigenaar ben van de organisatie die mijn droomstage destijds heeft waargemaakt? Dankzij mijn vele buitenland ervaringen, backpack avonturen, vrijwilligersprojecten en andere prachtige reizen kan ik je alles vertellen over hoe het is om voor langere tijd naar het buitenland te gaan. Wij ontmoeten elkaar tijdens de voorbereidingsdag van Go Pure, maar misschien zien wij elkaar al wel eerder tijdens een presentatie op school of een bezoek aan een beurs. Dankzij mijn achtergrond in het toerisme kan ik jouw wensen vertalen naar een reisprogramma om nooit te vergeten.

Janne Wijbrandi

Onze Azië adviseur

Wat ik zo bijzonder vind aan Azië? De vriendelijke mensen, cultuur en levensstijl. Innerlijke, spirituele rijkdom gaat over de ontwikkeling en geluk in jezelf. Zo anders dan georganiseerde en geplande westerse cultuur en mentaliteit. Ik ben een grote voorstander om jezelf te ontwikkelen, je intuïtie te volgen en de wereld te ontdekken. Ooit ben ik zelf een heel jaar in het buitenland geweest en dat heeft mij destijds enorm verrijkt.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!