Creatief project

Cambodja

Ben jij een kunstenaar, acteur, clown, acrobaat of danser? Dan zijn wij op zoek naar jou! Creatief talent is gewild op bijna al onze partnerprojecten in Cambodja. Kinderen leren zich te uiten door creatieve activiteiten en helpen bij aan een verhoogd zelfvertrouwen en geven de kinderen betere resultaten. Daarnaast hebben de kinderen onwijs veel lol en kunnen ze even echt kind zijn! Je organiseert en geeft zelf workshops bij een of meerdere projecten.

Voorwaarden
Om als vrijwilliger deel te nemen aan één van onze projecten ben je:

 • Minimaal 18 jaar
 • Aantoonbare ervaring op creatief gebied met kinderen, denk aan een opleiding dans, zang, drama of ervaring met kinderen en jeugdactiviteiten.
 • Enthousiast, flexibel, zelfstandig en gemotiveerd
 • Geïnteresseerd in andere culturen
 • Respectvol ten opzichte van een andere cultuur en religie
 • Bereid gepaste kleding te dragen
 • In staat om je redelijk tot goed te kunnen uitdrukken in de Engelse taal

Bij meerdere projecten kun je zelf workshops organiseren of geven. Voorbeelden van georganiseerde workshops: schilderen, portret tekenen, toneelspelen, acrobatiek, hiphop dansen enzovoorts.

Er zijn mogelijkheden tot het opzetten van een toneelstuk, je moet dan wel minimaal acht weken beschikbaar zijn, het liefste twaalf weken. Je werkt dan zelf aan het hele creatieve proces: het maken van de kostuums en het decor. Dit is een leuke afstudeeropdracht of stage!

Heb je een ander idee voor een afstudeeropdracht of een stage in de artistieke hoek? Neem dan contact op en leg je plan aan ons voor. Onze projecten zijn vaak flexibel en er is veel mogelijk, wie weet kun jij straks wel in Cambodja aan de slag!

 

Kijk in het menu voor een overzicht van de kosten. We sturen jou altijd een vrijblijvende offerte.

Startdata in overleg.

Tijdens je vrijwilligerswerk bij ons partnerproject verblijf je in een guesthouse. Dit guesthouse ligt vlakbij het centrum van Siem Reap en wordt gerund door een lokale familie. Hierin verblijven alle vrijwilligers van Go Pure maar ook vrijwilligers van andere internationale organisaties. We werken met diverse guesthouses die nabij elkaar gelegen zijn. Afhankelijk van de beschikbaarheid wordt je geplaatst. Je hoort voor vertrek bij welk guesthouse je zult verblijven.

Als vrijwilliger beschik je over de volgende services:

 1. Eénpersoons, tweepersoons of driepersoons kamer (afhankelijk van persoonlijke voorkeur en beschikbaarheid bij aankomst) met ventilator
 2. Eigen badkamer met Westers toilet en (vaak koud water) douche
 3. Wekelijkse schoonmaakservice kamers (verschoning bed, handdoek en vloer)
 4. Dagelijks ontbijt met koffie en thee
 5. Gratis drinkwater uit waterfilters in de centrale ruimte
 6. Gratis gebruik van fiets
 7. Gezamenlijke ruimte met kabel TV en computer
 8. Khmer stijl restaurant met goed geprijsde lokale en Westerse gerechten
 9. Receptie met informatie & organisatie over uitstapjes
 10. WiFi internet (gratis)

Team

Onze lokale partnerorganisatie regelt alles rondom de projecten en de begeleiding in Cambodja. Onze partner is gecertificeerd als ‘Child Safe Organisation’ en werkt samen met een team van lokale medewerkers.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!