Lopende acties

Vanuit PURE! Foundation worden verschillende activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen. Hieronder vind je een overzicht van de lopende acties. Op dit moment zijn er geen lopende acties.

Terugblik 2016

Dineren voor het goede doel
Op maandag 30 mei organiseerden wij de tweede editie van PURE! Kitchen. Zestig mensen genoten van een heerlijke Aziatische maaltijd, bereid door studenten van de koksopleiding van de opleiding Gastvrijheid & Toerisme van het Noorderpoort. We stelden onze ambassadeur Sarena Solari (‘de beste thuisbakker van Nederland) voor de eerste keer voor! En daarnaast werd flink geboden op leuke veilingsitems en wonnen veel mensen leuke prijsjes in een loterij. De opbrengst van de avond kwam daardoor in totaal op 2.000,74 euro! Een prachtig resultaat voor het Bakery School project. We willen alle aanwezigen hartelijk bedanken voor hun bijdrage!

De aftermovie van deze gezellige avond kun hier bekijken

Terugblik zomermarkt Zuidlaren
Op vrijdag 3 juni vond de gezelligste zomermarkt van Drenthe plaats in Zuidlaren. Ook PURE! Foundation was hier aanwezig. Ryanne Boerhof verkocht o.a. zelfgemaakte kaarsen en allerlei lekkers van Bake My Day voor de Bakery School! De opbrengst was circa 500 euro.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!