Stage lopen op Bali

Marketing en sales stage

Bali
Aan de slag gaan als stagiaire op het prachtige Indonesische eiland Bali is een ervaring om nooit te vergeten. PURE! werkt samen met een professioneel stagebureau op Bali dat zorg draagt voor je plaatsing en je helpt bij het vinden van passende accommodatie in de buurt van je stageproject.

Voor alle Marketing & Sales stages op Bali gelden de volgende voorwaarden. Je:

 • volgt een HBO opleiding in de richting van Marketing of Bedrijfskunde
 • spreekt en schrijft goed Engels
 • bent pro-actief en sociaal ingesteld om nieuwe klanten te benaderen en marketingactiviteiten uit te zetten

De meest bedrijven op Bali zijn op zoek naar stagiaires voor minimaal 12 weken. Je werkt intensief mee en draagt veel verantwoordelijkheid.

Op het gebied van Marketing & Sales bieden wij momenteel de volgende stage mogelijkheden:

 • Marketing stage bij een lokaal reisbureau in Denpasar dat avontuurlijke en culturele reizen door Indonesië organiseert. Het bedrijf wil grotere voet zetten op de Europese markt. Aan de student de taak dit te realiseren. Je werkt aan gerichte marketing activiteiten, bedenkt sales promoties, verbetert de interne processen en analyseert en verbetert de klanttevredenheid.
 • Marketing/Sales stage bij een bedrijf in zuid-Bali dat handgemaakte meubels maakt en exporteert over de hele wereld. Als stagiaire bedenk je nieuwe marketing activiteiten die aansluiten bij de markt, bezoek je bedrijven op Bali om hier de verkoop te stimuleren en doe je marktonderzoek naar nieuwe afzetmarkten.
 • Marketing of Sales stage bij een internationale expediteur in Gianyar die grote verschepingen regelt van en naar Bali. Het bedrijf heeft ook een eigen trading afdeling dat goederen in- en verkoopt over de hele wereld. Als marketing stagiaire ga je aan de slag met het binnenhalen van nieuwe klanten, opzetten van nieuwe campagnes en het analyseren en verbeteren van het huidige beleid. Als sales stagiaire werk je met het bestaande klantenbestand. Je assisteert in het verzorgen van de verschepingen en probeer je nieuwe sales binnen te halen voor de afdeling trading. Ook hier zal het huidige beleid geanalyseerd en verbeterd moeten worden.
 • Marketing/Sales stage bij een bedrijf in Denpasar dat sport en adventure activiteiten biedt aan toeristen, bedrijven en instellingen. Denk aan raften, mountain biken, outdoor camping etc. Als stagiaire houd je je bezig met de marketing en sales van de sportactiviteiten, onderzoek en optimaliseer je de bestaande sportactiviteiten, nieuwe sportactiviteiten en de mogelijkheden voor nieuwe afzetmarkten.
Bemiddelingskosten PURE! / Go Stage
€ 590,- *

* Exclusief de kosten voor accommodatie. De prijs bevat enkel de plaatsingskosten via onze stage partner: Go Stage.
** Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

De bemiddelingskosten voor het programma zijn inclusief project plaatsing, begeleiding voor vertrek, reispakket en 24/7 Westers contact persoon en stagecoördinator op de plaats van bestemming.

Het aanbod in accommodatie inclusief of exclusief maaltijden verschilt per bestemming en per bedrijf of project. Dit is een indicatie. Bijv. Houd rekening met 250-350 euro kosten per maand voor accommodatie op Bali.

Niet inbegrepen bij de programmakosten zijn:

 1. Vliegticket
 2. Verplichte reisverzekering
 3. Visum
 4. Vaccinaties
 5. Overige kosten aan maaltijden en transport buiten het programma
 6. Eigen kosten voor internet, souvenirs, luxe boodschappen enzovoorts
 7. Excursies

Aankomst voor een marketing/sales stage op Bali is altijd 4 dagen voor de start van het project. Wanneer je project begint op maandag, raden we je aan om uiterlijk op de woensdag ervoor te arriveren.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid. De stageperiodes startende vanaf september en februari zijn altijd erg druk. Wanneer je wilt starten in deze periodes, meld je dan zo snel mogelijk aan.

Je verblijft in een appartement naar keuze in de buurt van het project/bedrijf. Nadat je geplaatst bent op een project bekijken we wat het beste past bij de locatie. Je kunt kiezen uit appartementen met diverse faciliteiten. Van budget to luxe, van ventilator tot airconditioner en van balkonnetje tot zwembad.

Reken op 150-300 euro kosten per maand voor accommodatie. De kosten van de accommodatie betaal je maandelijks zelf en direct aan de betreffende huisbaas van het appartement.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!